Værdsat

Værdsat

 

Føler du, at andre mennesker sætter tilstrækkelig stor pris på dig? Det gælder både i din hverdag med familie, kolleger, venner og arbejde. – Føler du dig værdsat? – Og allervigtigst: Værdsætter du dig selv?

Det kan være for den, du er i det daglige, det kan være på dit arbejde, i din familie og for alt, det du gør for din familie, venner og for andre mennesker i det hele taget, at du ikke føler dig værdsat nok!

Men sandelig også, når det virkelig “brænder på” for dig! Er der nogen, der “står op” for dig, når du føler, du har brug for hjælp? Ikke “kun” dagligdags, mindre problemer, men når du virkelig har brug for hjælp,hvem vil du så henvende dig til? Hvem kommer, når du kalder, og allerbedst, hvem vil komme og være der for dig, når det går op for dem, at du har det svært? Rigtig mange mennesker føler ikke, at de har nogen, de kan henvende sig til, og tror heller ikke, at andre mennesker VIL hjælpe dem. – Men det er faktisk det, der er det mest interessante/tankevækkende, for de fleste mennesker vil rigtig gerne hjælpe andre, men de er bare SÅ bange for at såre eller træde vedkommende, der har brug for hjælp, for nær, og så er det meget lettere at holde sig fra at gøre noget.  Mange mennesker er også angst for tårer – “tænk hvis han eller hun kommer til at græde”, så føler den anden sig usikker og nervøs for, hvad man skal stille op!

Men det er vigtigt at sørge for i det daglige, inden der opstår problemer og sygdom, at have en god omgangskreds, venner og en god kontakt med sine naboer. For der er til alt held flest gode tider for de fleste mennesker. Og det er der, man opbygger sine venskaber og øvrige relationer. SÅ kan der være nogle, som man troede var venner, nogle man kunne stole på, hvor man i modgangs tider bliver skuffet. Til gengæld kan man i disse tider blive positivt overrasket over at møde mennesker, man slet ikke havde regnet med, ville “stå op for en”, at de pludselig er nogle af de mest trofaste støtter. Man havde bare ikke tidligere sat pris på de mennesker, som viste sig at være værdige til din tillid!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *