Stresser du dig selv ihjel?

Hvad stresser vi efter?

Jager vi alle afsted uden et egentligt mål? Hvorfor er det, at rigtig mange mennesker jager afsted hele tiden? Hvad er det, de er bange for ikke at opleve?  Hvad ER det, de skal nå? Er det, at de skal tjene penge nok til huslejen, den nye bil, sommerhuset, udlandsrejsen? Hvad er det? Kan de mon selv sætte fingeren på, hvad det er,  de jager efter, eller er det bare noget, de gør, fordi “det gør alle andre”?

Men vi er jo mange, der lever og  jager afsted på den måde!

Bliver vi lykkeligere?

Er der fordi, vi tror, vi bliver lykkeligere, hvis vi har alle de materielle ting? Er det fordi, vi er bange for ikke at have nok penge til husleje og mad? – I vore dage er det helt forståeligt at mange mennesker bekymrer sig om fremtiden,  og om de bliver ved med at have penge nok til husleje og mad og tøj, – men ellers? Hvad er det, der driver os/ jager os afsted? Tror vi alle, at bare vi har nok penge og materielle goder, så bliver vi lykkelige?

Der er et eller andet HELT galt i verden i dag, men mange mennesker har  heldigvis fået øjnene op for, at det ikke nødvendigvis er lykken at eje mange ting! – Dermed ikke sagt, at man ikke kan være lykkelig, hvis man HAR mange penge, det er blot vigtigt at gøre op med sig selv, hvad det er man vil med sit liv!

Alvorlig sygdom:

Mange mennesker, der får en alvorlig sygdom, kommer der til at tænke over, hvad det egentlig betyder for dem at have et godt helbred! – Og i dag bliver mange mennesker heldigvis raske ovenpå en alvorlig sygdom; der er mange flere behandlingsmuligheder i dag, end der var tidligere. – Og når man taler med de mennesker, fortæller de fleste, at de er så glade for, at de fik en chance mere, og at de nu skønner mere på de ting, de før tog som givet!

Men er det virkelig nødvendigt, at vi skal så langt ud, at vi skal blive syge for at skønne på det, vi har?

Der er virkelig brug for, at vi begynder at tænke – OG leve på en anden måde! – Dette er ikke skrevet som en anklage overhovedet, artiklens forfatter har selv haft det på samme måde, hvor hun troede, at hun kun blev lykkelig, hvis hun havde alle mulige materielle goder! Der skulle heldigvis ikke sygdom til at få øjnene “åbnet op”!

Heldigvis!

Der ER heldigvis ved at være endda rigtig mange mennesker verden over, der arbejder på at lære os alle at tænke os om, at “låse op” for vore tanker og problemer, inden det er for sent at få et, om ikke bedre, så væsentligt anderledes liv for mange mennesker, så der i fremtiden helt klart – OGSÅ – vil blive tænkt i menneskelige ressourcer frem for kun materielle!  – Der skal være plads til alle, store som små, handicappede som gamle. – Hvorfor mon der i dag diagnosticeres flere og flere ADHD børn? – Børn er jo også stressede af det liv, der bliver levet i familierne og institutionerne i dag! – Og som det er lige nu, er der ikke penge til at tage ordentligt vare om de gamle og handicappede og svage i det hele taget. – Der er ALT for mange mennesker, der bliver tabt i dag, fordi dem, der er i arbejde, føler, de skal præstere så meget for overhovedet at have et arbejde!

Men få hjælp, inden det er for sent, og du ER gået ned med stress pga for mange bekymringer og forpligtelser! – Det ER svært i dag, og derfor er det vigtigt at få trappet ned, hvor det overhovedet kan lade sig gøre, og samtidig få set på sit liv, måske med andre øjne udefra. – Der er mange behandlere rundt omkring parat til at hjælpe med, at man kan få et mere afslappet liv. Der findes mulighed for at få hjælp inden, det går galt, men sandelig også, hvis man HAR fået problemer. Så få hjælp, inden problemerne tårner sig fuldstændigt op over hovedet på dig eller dine børn!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *