Positive mennesker KAN være en belastning!

Er du en belastning for dine omgivelser?

Ofte kan det synes som om, at der er for megen focusering på at skrive om alt det positive, der finder sted i livet!? Men det er en helt naturlig modreaktion på alt det negative, der er ALT for meget af i verden! – Så lad det negative da blive helt OPLØST af det positive!:):):):)Se på de mange glæder, du møder i dit liv, dem lærer du altså også af, lige så vel som af de dårlige oplevelser!

Fortsætter du af samme vej?

Når/hvis man er opvokset i en familie, hvor man altid så det negative i andre mennesker og oplevelser i det hele taget, tja, så uanset hvad, man kommer ud for i livet, så kan men enten vælge at fortsætte ad samme vej, eller man kan bevidst vælge, at uanset, HVAD man kommer ud for i livet, og hvor lang tid, det tager, så VIL man, i hvert fald forsøge på, at se det positive i livet! – For nogle mennesker kan dette være meget svært, uanset, hvor gerne de ellers ville, og for andre er det en livsbetingelse at se det positive i de situationer, de kommer ud for. – SÅ kan disse positive mennesker  synes som en belastning for deres omgivelser, men de KAN altså også føles som en glæde at kende!:)

Positive mennesker kan også opleve dårlige tider!

Dermed være ikke sagt, at positive mennesker IKKE kommer ud for trælse oplevelser og svære situationer! Men det er bare meget lettere for dem at se det positive i livet og vente, eller arbejde på, at det negative går over igen. De positive mennesker kommer også ud for sygdom og død, fyringer,  økonomiske problemer, skilsmisser, og meget andet, der kan være svært at tackle, det er ikke sådan, at de undgår problemer! Og selvfølgelig går problemerne dem da på! – Men de har bare valgt, at det skal IKKE ødelægge hele deres liv, når de kommer ud for noget svært. – Problemerne bliver  altså tacklet på en anden måde. Mennesker med denne form for positive indstilling kan også, i perioder, være HELT nede i “kulkælderen”, men ved at bevare den positive indstilling og hele tiden prøve at se fremad på det positive, der VIL komme igen, så kan det, for andre i hvert fald, synes, som om de ligefrem “tiltrækker sig” positive oplevelser i livet!

Har de positive mennesker et bedre selvværd end andre?

Og disse positive mennesker, har de så et fantastisk selvværd? Ikke nødvendigvis; nogle har, selvom de kan synes irriterende positive, selv et dårligt selvværd at kæmpe med. – Men en af deres måder at “overleve” på, er at se det positive / det lyse ved tilværelsen på og derved have lettere ved at kæmpe sig igennem deres egne problemer! Alt det negative, som de har mødt i livet, lige såvel som de negative mennesker, de møder eller har mødt, ligefrem dræner de positive mennesker for energi. – Og det gør det i øvrigt for de fleste mennesker, uanset om man er bevidst om det eller ej!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *