Er du livsglad?

Livsglad

Livsglad er de fleste mennesker, man  møder,  heldigvis. Men lægger man mærke til det, er det ofte de mest utrolige steder og hos de mest utrolige mennesker, man slet ikke havde forventet det hos, at man møder en fantastisk livsglæde!

“Vær glad, når du er det!” Husk at give dig tid til at nyde de glade øjeblikke, når de er der!

Dette er et motto, rigtig mange mennesker lever efter, og der er sandelig mange, der burde gøre dem kunsten efter!

Mange mennesker, der har overlevet eller lever med alvorlige sygdomme eller handicaps, skønner ofte mere på livet, end mange, der lever i den “daglige trommerum”. Men HUSK det, prøv at finde glæden ved de små ting i hverdagen. Hver morgen, når man står op, kan man godt være træt og føle, at i dag vågner man da aldrig op til overfladen. Men så se dig omkring og skøn på, at du er i live!

Livsglæde

Der er rigtig mange mennesker, der lever i stor fattigdom, andre med alvorlig sygdom og atter andre har mistet nogen, der står dem nær! Og det er ofte dem, der formår at finde en glæde ved livet, måske ikke lige i nuet, men senere hen, når de lige er kommet “op til overfladen igen”, så lever de videre, ikke PÅ GRUND AF sorgen eller savnet, men MED sorgen, savnet, sygdommen, handicappet eller, hvad der nu måtte være af sorger og bekymringer. Og disse mennesker kommer, i de fleste tilfælde, styrket ud af det, de har gennemlevet.

Det er bare SÅ livsbekræftende at møde livsglade, stærke mennesker, der finder det søde, sjove, glæden, ofte i de små ting. Det kan såmænd bare være, hver gang, man kigger ud i haven og ser et egern hoppe omkring og drille fuglene eller drikke af fuglebadet. Der skal ikke altid så meget til; bare det  at solen skinner; det hjælper som regel altid på humøret!

At se små børn lege og grine, især når det er sammen med forældre, bedsteforældre eller andre, det er da SÅ livsbekræftende.

Læg mærke til mange handicappede mennesker, der lige opdager, at de kan noget, som hverken de eller deres omgivelser var klar over. Eller at de måske har fået et arbejde, som mange handicappede mennesker virkelig gerne vil have!

Eller hvis man som behandler har hjulpet et menneske af med en eller anden fobi eller allergi. Hvis man for eksempel ser et ungt menneske eller et barn gå glad ud af døren, efter at de har sluppet et eller andet traume!  SÅ er man glad som behandler!

Et menneske, der har været udsat for en ulykke, og efter en lang genoptræning er kommet bare et lille stykke videre, eller måske er kommet af med sine problemer, SÅ ser man livsglad ud!!!!!

Har du brug for hjælp til at få mere glæde i din hverdag, slippe af med din stress, eller “bare” få mere glæde ved livet, så er der mange muligheder for hjælp.

En af dem kunne måske være en stressbehandler?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *