Klinik Velvære med Hjertet

Velvære med Hjertet.

………. er navnet på en klinik, der ligger nord for Viborg. Der er en ansat, nemlig indehaveren af klinikken, Betty Koudal. Betty Koudal er uddannet Stress og Allergikonsulent for 7 år siden, i 2005, og har siden udvidet sine behandlinger til at omfatte behandlinger af stress, mobning, angst, mentale ubalancer, allergier, fobier, eksamens-/samt præstationsangst og smerter. Klinikken har eksisteret siden 2006 og ligger midlertidigt i et skønt bjælkehus, mens den blivende klinik bliver bygget færdig! – Både indehaver og kunder kommer til at savne dette skønne hus, da det indeholder en dejlig atmosfære, især til behandling af stresspatienter! – Men klinikken bliver  i området, som er yderst smukt og afstressende. Navnet på klinikken, Velvære med Hjertet siger næsten sig selv, men for Betty Koudal drejer det sig om at tage “hånd” om hver enkelt, der kommer ind af døren, og Betty ønsker gerne et samarbejde med klientens læge eller evt. andre behandlere.

 

Hvem kommer i klinikken?

Dem, der kommer i klinikken er i alle aldersklasser, både mænd og kvinder, men der er efterhånden en del børn og unge, da de ofte ikke har det godt psykisk. Der finder desværre en tiltagende mobning sted rundt omkring i skoler, men sandelig også på arbejdspladser, så der er mange mennesker, både børn og voksne, der ikke har det godt. Mange børn og unge har det meget svært i puberteten og kan slet ikke finde ud af det, der sker med dem fysisk og psykisk. Og da puberteten er en naturlig løsrivelsesproces, er det vigtigt, at hvert enkelt menneske får lov til at udleve denne proces. – Men hvis den enkelte ikke “får lov” til dette, kan der opstå svære problemer senere hen i livet, for løsrivelsesprocessen er nødvendig for det enkelte menneske! Det er ofte disse unge – OG ældre (!) mennesker, der kommer i klinikken, da de – måske – er endt op med psykiske problemer i stedet for. – Nogle har endda selvmordstanker, da de ser det som den letteste udvej!

Børn og unge.

Mange børn og unge har det også rigtig svært i dag, hvis  der evt. er  problemer i familien, hvor mor eller far ikke har det godt sammen, og det ender måske med skilsmisse. Det enkelte barn/unge menneske kan ske at blive meget stille, få astmasymptomer, o.a. – men barnet kan også begynde at blive voldeligt og aggressivt.- Hvis forældrene  eller andre i familien formår at se, at barnet/det unge menneske har det svært, kommer de ofte til Betty, for hvem det er en meget stor glæde at få lov til at hjælpe et barn/ungt menneske i balance igen. – Desværre finder der jo også meget misbrug sted rundt omkring i familierne og DET giver problemer for børnene! – Mange kommer jo aldrig “af med det” og det sætter sig som både psykiske og fysiske smerter.

I behandlingen bruges der blandt andet kinesiologiske teknikker, visualiseringer og samtale. Det kan komme på tale at klienten bør have nogle naturprodukter til at understøtte behandlingen.

Betty Koudal har løbende uddannet sig indenfor blandt andet

Anatomi og Fysiologi, Patalogi og Farmakologi, Sundhedspsykologi. – Desuden BioPsykologi, som er en ret væsentlig del af behandlingen i klinikken. – Desuden uddannet i Bindevævsmassage. Betty Koudal uddanner sig vedvarende indenfor områder, der vedrører behandlingen i klinikken, såsom smertelindring. – For tiden drejer det sig, blandt andet, om Antroprosofisk Homøopati – (Rudolf Steiner`s tænkemåde, der omhandler “Det hele menneske”). Det næste bliver sikkert mere psykologi , NLP samt muligvis KST ( Kranio Sakral terapi)

Den enkeltes velvære.

Der arbejdes i klinik Velvære med Hjertet meget med det enkelte menneskes velvære, både det fysiske velvære samt det mentale velvære, ( Biopsykologi handler om psykens indflydelse på samt samarbejde med kroppen).Det mentale velvære er en meget væsentlig del af det enkelte menneskes velvære.  –  Desuden bruges Bindevævsmassage til behandling af smerter. Under denne behandling dukker der ofte noget helt andet op til overfladen. Mange kommer med smerter rundt omkring i kroppen, hvor det så er kroppen, der forsøger at råbe den enkelte op for at fortælle, at der er noget helt galt et eller andet sted, ikke nødvendigvis noget alvorligt fysisk, men et eller andet mentalt, som man har overhørt så længe, at kroppen bruger det eneste middel, den kender; at give den enkelte smerter, så han eller hun bliver opmærksom på, at der nok er et eller andet, man burde få set på!

1 kommentar til “Klinik Velvære med Hjertet”

  1. Betty Koudal

    Er du i grunden klar over, hvad du vil få ud af en behandling hos Klinik Velvære med Hjertet! – Læs artiklen, og du er – forhåbentlig – blevet lidt klogere!:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *