Hvor ofte har du selv følt, du har modtaget kærlighed?

Hvor ofte har du selv fået en uforbeholden kærligheds erklæring?

Kan du huske følelsen af, hvad det gjorde ved dig? – Hvis dit selvværd er lavt, tror du måske slet ikke på, at vedkommende mener det!? – Når der spørges til kærlighed, tænkes der, som oftest, på kærlighed mellem to voksne mennesker i et kærligheds forhold. – Men det kan lige så vel være  kærlighed mellem forældre og børn, både børn og voksne. Lige såvel kan det være mellem rigtig gode venner, der virkelig føler, de står hinanden meget nær! Man kan også have meget store oplevelser mellem venner, hvor man virkelig oplever, at man giver hinanden utrolig meget. – Det er det samme, man beskriver som en utrolig god kemi. – Nogle kan man så have bedre kemi sammen med end andre, men når man møder en anden person, man virkelig føler sig tæt knyttet til, kan det ofte føles reelt  som kærlighed, hvor man i den grad giver hinanden en masse følelsesmæssigt og mentalt!

Husker du  selv at fortælle om din kærlighed til et andet menneske?

Husker du at fortælle et menneske, der virkelig betyder noget for dig, hvor meget, du holder af vedkommende? – Hvis du ikke har gjort det før, så prøv at tænke på et menneske, du holder rigtig meget af, og hvor meget vedkommende betyder for dig! – Formår du at formulere det på skrift, så sæt dig ned og gør det! – Tænk dig rigtig grundigt om, formuler det, tag den tid, det tager, så du får alt det vigtige med. – Læs det flere gange igennem og SEND det!!! – Hvis du ikke formår at skrive det ned, som du gerne vil sige, så du synes, du kan være “bekendt” at sende det; så “nøjes” med at skrive små notater, og øv dig i at fortælle det, du gerne vil sige til vedkommende! – Prøv lige at forestille dig, hvor glad du selv ville blive for at få at vide hvor meget, du betyder for et andet menneske  den kærligehed, vedkommende  føler for dig, er så stor en gave, som man faktisk slet ikke kan forestille sig!

Mange mennesker formår slet ikke at udtrykke kærlighed – De har måske slet ikke selv været vant til at modtage kærlighed, og har det rigtig svært med dem selv. De skal i mange tilfælde have hjælp til at få det bedre med dem selv, og lærer derved også bedre både at modtage og give kærlighed!

Tænk også på den kærlighed, der findes mellem bedsteforældre og børnebørn! Det er en fantastisk glæde ( – OG kærlighed) man oplever disse parter imellem!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *