Hvad tænder mænd på?

Ja nu tror man automatisk, at det drejer sig om noget seksuelt, men nej; ikke i denne omgang! Tværtimod kan dette måske, på længere sigt være en hjælp til dette!:) – Hvis mænd i længere tid har følt sig dårlige på den ene eller anden måde fysisk eller psykisk, så “tænder” de ikke så let, i hvert fald ikke på det seksuelle, for ikke at tale om den romantiske del, så er det temperamentet, der tænder!

 

Sådan noget pladder!

Hvor ofte har man ikke hørt, at det “pladder” gider mænd da ikke høre på, når talen falder på alternativ behandling?- Men det “sjove” er, at mænd jo også går til en eller anden form for alternativ behandling. De snakker bare ikke så meget om det. For mange mænd har da også problemer, enten følelsesmæssigt eller fysisk; og de fysiske smerter skyldes jo ofte en eller anden mental ubalance. – Men for det første varer det noget længere, inden mænd erkender, de reelt har et problem, så derfor går de jo alt for længe med deres tanker og problemer, som så føles langt værre, end de egentlig er.- Det er jo også mænd, der er værst til at komme for sent til læge; “det går nok over”! -. Så det gør da ikke situationen bedre, når det drejer sig om en eller anden form for såkaldt “alternativ” behandling! – “Nej sådan noget hokus pokus tror jeg bestemt ikke på”!

 

De vil jo gerne!

Men det viser sig jo ofte, at mænd gerne VIL gå til alternativ behandling; nogle finder selv ud af at opsøge en behandler, og andre skal have et lille skub af enten kæresten/konen, eller de har måske hørt om nogen, der har god erfaring med vedkommende behandler eller en eller anden i samme genre! – Men der ER ligesom nogle kameler, der lige skal sluges.

 

“Almindelige behandlere”

Nu om dage er det mere eller mindre “almindeligt” at gå til massør, akupunktør eller noget lignende, såsom zoneterapi, men når det drejer sig om noget lidt mere “alternativt”, så kniber det, især for mændende, i hvert fald at fortælle højt om, at de planlægger, langt mindre at fortælle, at de HAR været til en eller anden form for “alternativ” behandler. – Nogle er akkurat ligeglade, de skal bare have hjælp, mens andre går lidt mere stille med dørene.

 

Reklame.

Det er ofte sådan, at enten er mange mænd behandlerens bedste ambbassadører/reklame, og de fortæller vidt og bredt om behandleren, og hvad vedkommende kan udrette, eller også kender de slet ikke til vedkommende behandler eller den form for behandling, og de fortæller i hvert fald SLET ikke om det til nogen overhovedet andet end de allernærmeste! – Især det der med det mentale; njah, det fortæller man ikke om til alle og enhver, hvis man har problemer med det; det er ligesom, hos nogle mænd, lidt flovt! Men der findes jo også mange andre former for behandlinger, men man kommer ikke udenom, at det mentale og det fysiske hænger uhjælpeligt sammen!

 

Husk lige:

Man skal jo også lige huske at tænke på, at der efterhånden er ret mange mænd, der tænder på selv at uddanne sig til alternativ behandler under en eller anden form, og de er faktisk ret dygtige! – Det er ligesom, at det er lidt overset, især blandt mænd, at mange mænd også interesserer sig for, hvad der ellers kaldes det “alternative”, da mænd også sagtens kan se effekten af disse behandlinger og finder dem ret spændende og ikke “tøsede” eller “feminine”!

 

Mere kontant indstilling!

HjælpsomhedDet gælder så også for mange mænd,der kommer i behandling, at deres indstilling er mere sådan lige på og kontant:” Kan du hjælpe mig, hvor lang tid tager det, hvor mange behandlinger skal der til, og hvad koster det?” Og så er den sag afgjort! Det kræver ikke så megen udenomssnak, og det er ikke alle, der overhovedet ønsker at vide, hvordan og hvorfor, man behandler på den eller den måde! – “Fix det og jeg betaler”!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *