Har du lykke i dit liv?

Har du lykke i dit liv?

Lykke og glæde, har du det i dit liv? Lykke – og glæde- får os, som regel da, til at smile. Smiler du, når du vågner op om morgenen, eller skal du først lige “vågne op” til dagen?- Det er så også OK!:) Hvor ofte smiler du? Nogle mennesker smiler ikke hver dag, og grine, det gør de ikke hver uge? Hvad ER der da galt med os?  Uanset, hvor træls tilværelsen ser ud for os, så er der ALTID, bare LIDT at smile af!

Prøv at se ud af vinduet, ja allerbedst; gå ud i naturen, hvis du overhovedet har mulighed for det! Se på for eksempel dyrene udenfor. Det kan ske bare at være en kat eller en hund. Allerbedst nogle små fugle, der slås om foderet!

Hvor mange mennesker møder vi ikke gennem vort liv, hvor vi tænker for os selv: “Hvad glæde kan de dog have ved tilværelsen!?”Og ofte er det såmænd dem, du ser, der udtrykker mest glæde ved selv de mest simple ting!

Mange handicappede og syge mennesker har i den grad en utrolig lykke og glæde ved livet. Bare det at “være til” stråler ud af dem! Det kan være mennesker, der har overstået en alvorlig sygdom. Det kan være mennesker, der har gennemlevet et langt, intensivt genoptræningsforløb.Mange psykisk og fysisk udviklingshæmmede har en utrolig glæde og lykke ved livet; de er stolte over, hver gang, de har udrettet noget, de får ros for. Og de er ikke spor bange for at udtrykke glæde ved den ros, de får!

Lykke i naturen

Mennesker, der er psykisk syge, ser også ofte helt anderledes på livet, end så mange andre. Har psykisk syge mennesker en god dag, ja SÅ er livet i den grad værd at leve, da de oftest har meget dårlige dag. Så derfor, har man endelig en god dag, ja, så smiler man til verden og viser den glæde og lykke, som de endelig, bare for en dag eller måske kun nogle timer, får lov at opleve igen! Utrolig mange mennesker går desværre “ned” med stress, enten pga for meget arbejde, fyring eller angst for at blive fyret eller pga  andre psykiske problemer. Til alle, der enten mangler glæde  og lykke ved livet eller stressede mennesker, er der hjælp at hente.

Der er, desværre rigtig fattige mennesker også  i Danmark, og de bliver flere og flere, men trods det, finder også de mennesker glæde og ofte lidt lykke i hverdagen. Vi er ret mange mennesker, der kunne have glæde af at være noget mere sammen med mennesker, der har et liv, der kunne synes meget tungt at bære! Husker vi hver dag at tænke på alt det gode og den lykke, vi har i livet? Solen kan ikke skinne på os hver dag – i hvert fald ikke i Danmark – men selvom det øsregner, så bare det, at man er i live, man lever i et land, hvor vore problemer, som kan synes store, i betragtning af  hvilke store problemer, der er rundt omkring i verden, er meget små. Så NYD livet og HUSK at:

LIVET er ikke et problem, der skal løses, men et mysterium, der skal leves!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *