Har du dit eget hjerte på rette sted?

Hjerte

Hjerte rimer på smerte siger et gammelt rim, men jeg vil nu meget hellere se på det positive.

Hele min hverdag drejer sig om velvære. Selvfølgelig for mig selv og min lille familie, men samtidig også for venner og bekendte.

Min dagligdag drejer sig om Velvære med Hjertet, min lille klinik nord for Viborg, samt min lille familie, bestående af mand og to voksne børn. I min klinik hjælper jeg andre mennesker til at få et bedre psykisk overskud. Både med hensyn til dem selv og deres eget velbefindende. Selvfølgelig fysisk, men så sandelig også, og nok især mest psykisk, da begge dele hænger ubrydeligt sammen.

Rigtig mange mennesker er ikke klar over, hvor meget det påvirker dem, hvis de ikke har et godt mentalt helbred. I de senere år er lægevidenskaben blevet meget opmærksom på,  hvor meget både det mentale og det fysiske hænger sammen, og der bliver forsket rigtig meget inden for området i dag.

Inden for den “alternative” branche har der altid været en overbevisning om den tætte sammenhæng BioPsykologisk mellem krop, sind og ånd.

Det er i dag SÅ vigtigt at have hjertet med i det, man laver! Hvis man kun arbejder “på rutinen”, så kan dagligdagen hurtigt blive ret triviel!

Og arbejder man med andre mennesker, især i plejesektoren, er det ret vigtigt at “brænde” for sit arbejde. I disse tider, når der er alle de besparelser, som er nødvendige i de fleste sammenhænge, så er det endnu mere nødvendigt at have sit hjerte med i sit arbejde.

I mit eget arbejde i min klinik, er det helt klart også nødvendigt at have sit hjerte med. – Ofte er det mennesker med et “knust” hjerte, der kommer i min klinik.  Angst er et meget ofte brugt ord, når nye kunder/klienter ringer til mig. Stress, depression og en underlig udefinerbar angst er det, de fleste af mine kunder nævner, når de ringer til mig, for at høre, om jeg kan hjælpe dem. Noget, der virkelig rører mit hjerte, er, når det er børn og helt unge mennesker, der har psykiske og sociale problemer. Og disse børn og unge mennesker kommer der desværre flere og flere af! Men jeg elsker at hjælpe alle mennesker, både ung og gammel, da jeg har et ret stort hjerte!:) Deraf også navnet på min klinik; “Velvære med Hjertet” ! Navnet kommer også af, at jeg ikke skal hjælpe mennesker “for enhver” pris. – Hvis det er noget, jeg ikke kan hjælpe med, så sender jeg altid videre til enten læger eller andre behandlere. Jeg bliver ikke ved med at behandle blot for at tjene penge. Det giver SÅ megen glæde og varme i mit hjerte at hjælpe andre mennesker, så derfor er det et yderst berigende arbejde, jeg har, hvilket også er ret vigtigt for mig.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *