Har du balance i dit liv?

Føler du, at du har balance i dit liv?

Balance er yderst vigtigt! Er du i balance med dig selv ?Er du tilfreds med dit liv?

Mange mennesker bliver aldrig tilfreds med deres tilværelse; de finder altid noget, der kunne være bedre. Enten skulle manden eller børnene opføre sig anderledes, eller naboen, familien eller arbejdsgiver eller kolleger!

Hvad med at finde glæden ved din tilværelse, så du kan blive tilfreds og glad? Evindelig utilfredshed dræner kroppen for energi! Samtidig er de mennesker, der hele tiden er utilfredse også dem, mange (tilfredse?) men

nesker går i en stor bue udenom.

Hvad kan man så gøre? Tja, prøv at begynde med at se på, hvordan du lever, hvordan er din hverdag? Er der noget, du overhovedet har mulighed for at lave om -altså ikke manden og alle de andre, du kunne tænke dig at lave om!? Hvis det er dit arbejde, du er utilfreds med; har du mulighed for at få et andet arbejde,eller har du mulighed for at komme i en anden afdeling, hvor du vil føle, der er meget mere balance mellem arbejde og glæden ved at arbejde?

Er dette din drøm?

Det er måske på tide, at du finder ud af, om du måske skulle prøve noget andet i dit liv? I denne sammenhæng tænker jeg på dygtiggørelse i form af diverse kurser inden for dit fag, eller måske skulle du prøve at tage på kurser inden for noget helt andet, som har interesseret dig gennem længere tid, måske mange år?

Du kunne måske tænke dig at lære at spille et instrument eller starte dig eget lille band?

Hvad ER din drøm? For at have balance i sin tilværelse og blive tilfreds med livet, og hvad man synes, man får ud af det, så er det nødvendigt at “gå ind og mærke efter”: “Hvad har jeg lyst til!”. Hvis du ikke synes, du kan mærke det sådan umiddelbart, kan du få hjælp til det hos diverse behandlere .

Ved diverse samtaler eller tests kan der, ofte som en stor overraskelse for den enkelte, komme ideer og ønsker frem, som man helt havde glemt,man havde. Det kan være en hobby eller en helt anden uddannelse, eller et helt andet arbejde, man går og drømmer om.

Du har måske bare “lagt låg på” ønsket/drømmen, da du ikke syntes, du havde mulighed for at få den uddannelse; ” nu er det også for sent, nu er jeg blevet for gammel, det er for dyrt,  osv”. Men for at have et liv i balance og et liv, man er tilfreds med, så kan det være nødvendigt at lytte til sig selv, og hvis man ikke formår det selv, så få evt. hjælp.

Det er vigtigt, både for dig selv og dine omgvelser, men især for dit helbred, at du lever et liv i balance med, især dig selv, så du bliver tilfreds og glad for livet!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *